Nyhedsbrev - tilmelding - Core Energy

Nyhedsbrev – tilmelding

Tilmeld Nyhedsbreve

* indicates required

Tilmelding til Core Energys nyhedsbreve

Du kan tilmelde dig følgende grupper:

Nyhedsbrev

Få tilsendt en guidet 4 minutters hjernepause og bliver holdt opdateret på:

 • Inspiration i form af blogindlæg, link til podcast, invitation til gratis aktiviteter. Alt sammen om at styrke bevidst brug af den kropslige dimension i ledelse, arbejdslivet og lærings-og udviklingsprocesser.
 • Information om kurser, workshops, uddannelser og andre tilbud, der må betales for.
 • Inspirationsnetværket

  Et gratis netværk hvor du inviteres til aktiviteter hvor du kan få en opleve af hvordan vi i Core Energy aktiverer brugen af den kropslige dimension i relation til forskellige temaer.

  OBS! Netværket er for ledere, HR- professionelle, projektledere og andre der har en ledende funktion for en gruppe mennesker.

  Online spørge-og oplevelsestime

  Bliv holdt opdateret på næste Spørgetime. Vi mødes på zoom og her har du mulighed for at stille spørgsmål og få oplevelser der uddyber indholdet i udvalgte episoder fra podcasten MED KROPPEN SOM ØRE.

  Hvis behovet opstår, kan du afmelde dig med et klik.

  Nyhedsbrev

  Core Energy bruger den information, du giver i denne formular til at sende dig vores nyhedsbrev. Venligst vælg de måder hvorpå du ønsker at blive kontaktet:

  Du kan nemt “afmeld” nyhedsbrevet, i bunden af vores e-mails, eller ved at kontakte os på s@coreenergy.dk. Besøg vores hjemmeside for mere information om hvordan vi bruger din data. Når du klikke på nedenstående knap, accepterer du, at dine information bliver brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik: https://coreenergy.dk/om-core-energy/gdpr-personadataforordning/

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

  Kom i kontakt